Allereerst, leuk dat u onze webshop bezoekt! Plaats u een bestelling? Dan zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

Verzending
Heeft u een bestelling geplaatst? Dan verzenden wij die zo spoedig mogelijk. Hoewel het bijna vanzelfsprekend is voor online winkelend publiek, kunnen wij levering binnen 24 uur niet garanderen. Standaard mag u er op rekenen dat u uw bestelling binnen 2-5 werkdagen in huis heeft. Lukt dat onverhoopt niet? Dan nemen we natuurlijk contact met u op! Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Neem dan gerust even telefonisch contact op, dan zetten we er extra vaart achter! Houd er rekening mee dat wij bestellingen verzenden van dinsdag t/m zaterdag.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch voor u berekend. Bestellingen vanaf 100 euro verzenden wij gratis! Let er op dat u deze optie wel zelf moet selecteren. Uiteraard kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in Eenrum.

Betalen
In de webshop kunt u direct veilig afrekenen via iDeal, PayPal of met een VVV cadeaukaart. U kunt het verschuldigde bedrag ook handmatig ons overmaken. Na ontvangst van uw betaling(sbewijs) versturen wij de door u bestelde producten zo snel mogelijk naar het door u gekozen adres.

Retour
Bent u niet tevreden over de producten die u heeft ontvangen? Laat het ons alstublieft weten! We bekijken dan samen wat de beste oplossing is. Afhankelijk van uw klacht ontvangt u van ons kosteloos vervangende artikelen of we betalen het aankoopbedrag aan u terug. Heeft u zich simpelweg bedacht en wilt u zonder opgaaf van reden uw producten retour sturen? Dat kan natuurlijk ook! Wij sturen u dan graag een retourlabel die u zelf kunt activeren en printen.