Kerstdinerbox

Tijdens de Kerstdagen genieten veel families in huiselijke sfeer van een uitgebreid kerstdiner. Maar aan al dat lekkers dat op tafel staat gaat vaak een behoorlijke stress vooraf. Dat begint al bij het bedenken wat de pot zal schaffen, dan volgt het boodschappen doen en tenslotte staat u uren in de keuken, zwetend en hopend dat al die inspanningen straks goed uit de verf komen. Natuurlijk zijn er mensen onder u die juist erg genieten van dit jaarlijkse kerstritueel en alle drukte die hier bij komt kijken. Geldt dat niet voor u, maar wilt u zich ook niet vergrijpen aan de kant-en-klare kerstgerechten uit de supermarkt en wilt u toch graag een mooi menu op tafel zetten voor uw gasten? Dan is de KerstDinerBox een uitkomst!

We hebben een overheerlijk keuzemenu samengesteld met producten van deelnemers van de Midwinter Kerstmarkt op de Hayema Heerd in Oldehove op 11 en 12 december van 16.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze twee avonden verzorgt chef-kok Jan Zeinstra alvast een proeverij met gerechten uit de KerstDinerBox. Kies uw favoriete gerechten, bestel ze tot en met 15 december, en alle ingrediënten die nodig zijn staan maandag 23 december voor u klaar in Eenrum of Oldehove. Met de duidelijke recepten tovert u thuis eenvoudig een culinair kerstdiner uit eigen streek op tafel. Geen zin om zelf te koken? Lees dan nog even verder!

Laat het koken ook aan ons over! Een kant-en-klaar kerstdiner dus, maar dan vers bereid door onze keukenbrigade op dinsdag 24 december, de dag voor kerst! De gerechten worden verpakt in aluminium schalen die u thuis zo in de oven kunt schuiven. Per gerecht staat duidelijk vermeld hoe lang en op hoeveel graden. Na het aanzetten van de oven borrelt u gezellig mee met de visite en zodra de oven piept hoeft u de gerechten alleen nog maar mooi op een bord te serveren. En zelfs daar is aan gedacht, want er zit ook een ‘handleiding’ met foto’s in de box om de borden mooi op te maken. Uw gasten verbluffen met een lekker lokaal kerstdiner, maar dan zonder keukenstress… Wie wil dat nu niet? En voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, want voor zo’n 25 euro staat er een compleet 3-gangen menu op tafel!

Alles op een rijtje:

  • Bestellen (en proeven) kan op 11 en 12 december tijdens de Midwinter Kerstmarkt op de Hayema Heerd in Oldehove, of tot en met 15 december via restaurant@abrahamsmosterdmakerij.nl of telefonisch via 0595-491600.
  • U kunt ook bestellen via onze webshop!
  • Hoofdgerechten kunnen besteld worden als ‘kook-het-zelf-box’.
  • Prijzen zijn per persoon, tenzij anders aangegeven
  • Tip: Bestel ook uw favoriete (speciaal)bieren van brouwerij de Vrolijcke Joncker en heerlijke wijnen van Groot Maarslag!

En heeft u nu ook geen zin in de afwas? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om in het restaurant van Abrahams Mosterdmakerij te komen eten! Dat kan op Kerstavond of 2e Kerstdag. U kunt à la carte eten, of kiezen voor ons 4-gangen Kerstmenu. Kijk hier voor meer info.

Een greep uit de gerechten:

Prijzen:

Kerstdinerbox menu