Restaurant

Het Molenplein wordt gekenmerkt door de traditionele ambachtsvormen die hier al tientallen jaren bedreven worden. Deze sfeer vindt u ook in ons restaurant, dat slechts door een glazen wand gescheiden is van de mosterdmakerij. In deze grote, maar toch sfeervolle ruimte kunt u heerlijk lunchen, dineren, koffie drinken of borrelen.

De menukaart bestaat uit klassieke gerechten en regelmatig wisselende gerechten uit de streek. Voor de liefhebber serveren wij mosterd voor, tijdens en na de maaltijd. Maar ook als u niet zo van mosterd houdt kunt u heerlijk bij ons eten, de keuken biedt voor ieder wat wils en uiteraard houden we graag rekening met eventuele allergieën of diëten.

De locatie is eveneens bij uitstek geschikt voor groepen. We hebben dan ook verschillende arrangementen samengesteld, variërend van een borrel met hapjes, tot een simpele of juist uitgebreid lunch- of dinerbuffet.

Ook voor een compleet verzorgd dagje uit in Eenrum en omgeving hebben wij leuke activiteiten. Een aanrader is kaarsen maken bij naastgelegen Kaarsenmakerij Wilhelmus. Ook een rondleiding in naastgelegen molen De Lelie, een dorpswandeling met gids of een uitgestippelde fietstocht of autorally door het Hogeland zijn populaire activiteiten voor groepen.

Geen zorgen als uw wensen niet helemaal aansluiten bij onze standaard arrangementen. Neem gerust contact op, dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie samen de mogelijkheden.

Overweegt u om een huwelijk, jubileum of andere feestelijke gelegenheid bij ons te vieren? Dan maken we graag een offerte nadat we uitvoerig alle wensen met elkaar hebben doorgenomen.

En tenslotte, een Abraham of Sara diner is bij ons al jarenlang een traditie. Wordt u binnenkort 50 jaar? Dan bent u van harte welkom om helemaal gratis te komen eten!  U kunt in onze webshop gratis een Abraham of Sara dinerbon bestellen.

Wat u ook te vieren heeft, u bent van harte welkom!