Abraham/Sara diner

Heeft u Abraham of Sara gezien? Van harte gefeliciteerd!

Wist u dat het bij Abrahams Mosterdmakerij het al jarenlang traditie is om iedereen die Abraham of Sara ‘ziet’ te trakteren op een driegangen verrassingsmenu? U als 50-jarige eet helemaal gratis, we verwachten alleen dat u tenminste één betalende tafelgast meeneemt. De hele familie meenemen mag natuurlijk ook!

Houdt u niet zo van verrassingen en kiest u toch liever zelf uw gerechten uit? Dat kan. U betaalt dan een tientje en u kunt een menu samenstellen uit alle gerechten op de kaart. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Een Abraham of Sara diner is mogelijk op zaterdagavond, andere avonden in overleg. De bon is geldig op of rondom uw 50e verjaardag. Vooraf reserveren!

Een Abraham bon cadeau doen?

Een Abraham of Sara bon is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen. Wij hebben hiervoor een mooie bon en die kost… helemaal niets! Vaak wordt deze bon daarom gegeven in combinatie met een cadeaupakket of een cadeaukaart met een door u gekozen waarde. Hier kan bijvoorbeeld het diner van het gezelschap mee betaald worden, maar de kaart kan ook bewaard worden voor mosterd of lekkers uit het winkeltje.

Voor een pot Abrahams mosterd en andere Abraham en Sara artikelen kunt u natuurlijk altijd terecht in onze webshop.