Assortiment

Ons paradepaardje is natuurlijk Abrahams grove Groninger mosterd, zonder poespas. Een pure mosterd waar niets onnodig aan is toegevoegd. Mosterdzaad, azijn, specerijen en zout, meer niet.

Van deze overheerlijke pure mosterd introduceren we binnenkort een variant die we niet anders dan ons ‘vlaggenschip’ kunnen noemen: Abrahams biologische mosterd, gemaakt van de allereerste oogst biologisch zwart mosterdzaad van Groninger bodem. En wel op steenworp afstand van de mosterdmakerij, door Ale Havenga van Landgoud Ontwikkeling in Kloosterburen.

Met als basis deze ‘gewone’ grove Groninger hebben we diverse lekkere producten in ons assortiment. Honingmosterd en knoflookmosterd zijn niet weg te denken, en Abrahams honingmosterd dressing in beugelfles natuurlijk ook niet. De koker met 3 minipotjes is een populair cadeautje. Voor Mont Blanc Foods produceren wij een biologische mosterd op basis van gele mosterdzaden en een biologische honing-mosterd-dille saus.

Bovenstaande producten en nog veel meer vindt u onderverdeeld in verschillende categorieën in onze webshop.

Als u Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant wel eens heeft bezocht, dan heeft u vast ook even een kijkje genomen in het Oudhollands winkeltje in het voorhuis. U vindt er zoethout en Martinitorendrop, Groninger speciaalbieren en ‘Abrahams slokje’, ouderwetse zuurstokken, diverse soorten thee, snoepgoed en leuke boekjes zoals Grunneger mopkes, maar ook (Grote Letter) romans.

Zoekt u een leuk cadeau? We pakken graag een mooi pakket voor u in. Onze specialiteit is natuurlijk een Abraham pakketje, maar ook voor andere gelegenheden hebben we leuke themapakketten samengesteld.