Met stip de leukste manier om iemand te verrassen of bedanken!

De buurman die iedere dag je hond uitlaat, oma die regelmatig op de kleinkinderen past, een vriendin die altijd een luisterend oor biedt, of al je medewerkers die het hele jaar voor je klaarstaan; er is altijd wel een reden te verzinnen om iemand te verrassen met een mooi cadeau(pakket).

Nóg leuker zou het zijn om diegene een cadeau in combinatie met een mooie belevenis te geven, toch? Onder de paraplu van LocalGroningen zijn er diverse autopuzzelroutes uitgestippeld door verschillende regio’s in Groningen. Ze nemen je mee langs bekende en minder bekende pareltjes waar zelfs de geboren en getogen Groninger door wordt betoverd. Als klap op de vuurpijl krijgen de rijders aan het eind van de route een mooi Gronings streekproductenpakket boordevol mooie en lekkere lokale producten.

Waarom zou je een kiezen voor een belevenispakket?

  • Je bezorgt de ontvanger behalve een mooi lokaal cadeaupakket een bijzondere (mid)dag voor het hele gezin
  • Je maakt in één klap een heleboel lokale ondernemers blij

Extra leuk: Vanaf 10 december zal een aantal routes sfeervol worden ‘aangekleed’ met leuke verrassingen onderweg om de kerstsfeer extra kracht bij te zetten.

Hoe werkt het?

  • Het belevenispakket bestaat uit 2 delen:
    • Een autopuzzelroute van LocalGroningen
    • Een cadeaupakket die de rijders aan het eind van de route krijgen om thuis van te genieten
  • De ontvanger kan zelf kiezen uit één van de routes door de provincie Groningen (stiekem overschrijden ze hier en daar de provinciegrenzen)
  • We hebben een aantal (thema)pakketten samengesteld met verschillende waardes. Al deze pakketten bestaan uit producten van bedrijven die start- of eindlocatie zijn van één van de LocalGroningen routes*. Helemaal lokaal dus, en daarmee steun je meerdere kleine, lokale ondernemers tegelijk.
  • De rijders ontvangen aan het eind van de route een vooraf bepaald pakket óf een voucher** met een afgesproken waarde waarmee ze zelf aan het eind van de route hun pakket kunnen samenstellen. Op sommige locaties kan de voucher ook (deels) gebruikt worden om iets te nuttigen in de horeca op de start- en/of finishlocatie***. De mogelijkheden verschillen per route.

* Minimaal 80% van de producten in de pakketten komt ook echt van Groninger bodem. Soms aangevuld met producten die simpelweg niet in de regio verkrijgbaar zijn, maar het pakket wel helemaal compleet maken.

** Het grote voordeel van een voucher is dat je zeker weet dat de ontvanger blij is met de inhoud van het pakket; hij/zij zoekt het namelijk helemaal zelf bij elkaar!

*** Voor bedrijven is het ook mogelijk om op de finishlocatie gezamenlijk te genieten van bijvoorbeeld een gezellige borrel of uitgebreid buffet. In dit geval is het vanzelfsprekend van belang dat alle deelnemers op dezelfde dag dezelfde route rijden. Ook leuk als nieuwjaarsbijeenkomst!

Voor ieder budget een belevenispakket!

We hebben een aantal pakketten met verschillende thema’s en waardes samengesteld. Je kunt simpelweg één van deze pakketten kiezen, maar bij voorkeur stellen we in overleg een pakket op maat samen, dat helemaal past bij je eigen wensen en bij het type persoon dat het pakket cadeau krijgt.

De routes

Hieronder een korte omschrijving van de zes routes waaruit de ontvangers van een ‘belevenispakket’ uit kunnen kiezen. Uitgebreidere informatie over de routes en de verschillende start- en finishlocaties vind je op de website van LocalGroningen. Volg ook de Facebookpagina voor leuke weetjes, mooie kiekjes en ervaringen van andere rijders.

Voor meer informatie over de diverse routes kun je contact opnemen met LocalGroningen: 050-4030930 | info@localgroningen.nl

Zegt het voort!

Ben je helemaal enthousiast en wil je je vrienden, familie of je werkgever tippen over onze belevenis(kerst)pakketten? Klik hier om de flyer te downloaden. Delen mag natuurlijk, graag zelfs!

Meteen bestellen?

Ben je al bekend met (de routes van) LocalGroningen en/of het mooie assortiment van onze streekwinkel(s)? Hoeven we je niet meer te overtuigen en heb je er alle vertrouwen in dat we een onvergetelijk belevenispakket voor je kunnen samenstellen? Groot gelijk, want we durven te beweren dat het in de smaak zal vallen! Je kunt het gewenste aantal belevenispakketten alvast bestellen in onze webshop. We nemen vervolgens contact met je op om de details verder af te stemmen.