In de werkplaats van de ambachtelijke en historische Kaarsenmakerij Wilhelmus proeft en ruikt u de sfeer van vroeger. Kaarsen worden er nog steeds volgens eeuwenoude methode handmatig geproduceerd. Maar ook moderne toepassingen van het kaarsen maken zijn hier te zien. In de winkel kunt u terecht voor… kaarsen! In allerlei vormen, kleuren en maten. Zoekt u een speciale kaars die u niet in de winkel kunt vinden? Dan maken we hem gewoon voor u!

Zelf kaarsen maken? Bij Wilhelmus kan het!

Een geweldige ervaring voor jong en oud en een ideaal uitstapje voor grote en kleine groepen. U kunt zelf kaarsen dompelen en kleuren. Met onze hulp komt u al snel tot verbluffende resultaten. Na afloop heeft het kaarsen maken voor u geen geheimen meer. Uiteraard mag u de kaarsen die u zelf gemaakt heeft mee naar huis nemen.

  

Kosten: € 6,00 p.p.
Duur: ca. 45 minuten
Groepsgrootte: 2 – circa 30 personen

Grotere groepen splitsen we bij voorkeur in twee groepen, zodat het niet te druk wordt bij de dompelbakken.

Het is ook mogelijk om een kaars van uw eigen hand te maken. Of prachtige windlichten van servetten en kaarsvet. Leuke alternatieven voor de welbekende dompelkaarsen. Er geldt wel een maximale groepsgrootte en een meerprijs, vraag gerust naar de mogelijkheden!