Restaurant

“Het molenplein wordt gekenmerkt door de traditionele ambachtsvormen die hier al tientallen jaren bedreven worden. Deze sfeer vindt u ook in ons restaurant dat slechts door een glazenwand gescheiden is van de mosterdmakerij. In deze grote doch sfeervolle ruimte kunt u heerlijk lunchen of dineren.

De menukaart bestaat uit klassieke gerechten en regelmatig wisselende gerechten uit de streek. Voor de liefhebber serveren wij mosterd voor, tijdens en na de maaltijd. Maar ook als u niet zo van mosterd houdt kunt u heerlijk bij ons eten, de keuken biedt voor ieder wat wils en uiteraard houden we graag rekening met eventuele allergieën of diëten.

Naast onze reguliere kaart bieden we tal van groepsarrangementen aan. Dit varieert van een borrel, een lunch of diner, tot een compleet verzorgd dagje uit in Eenrum en omgeving. Jarenlange traditie is het Abraham of Sara diner. Wordt iemand uit uw omgeving 50 jaar? Dan kan deze persoon gratis komen eten met minstens één betalende tafelgast. Bekijk onze arrangementen onder het kopje ‘groepsarrangementen’. Wij organiseren graag samen met u een arrangement op maat, dus geen zorgen als uw evenement of idee er niet precies bij staat. U kunt altijd contact met ons opnemen, dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie samen de mogelijkheden.

Regelmatig organiseren wij gezellige thema-avonden. Onder het kopje ‘agenda’ vindt u een actueel overzicht van de evenementen die de komende tijd op het programma staan.

Book a table