Mosterdmakerij

Abraham’s Mosterdmakerij & Restaurant bevindt zich boven in de provincie Groningen. Een provincie die van oudsher bekend staat om de vele boeren kruideniers die hun eigen producten maakten. Zij hadden hun eigen fabriekjes waar met eigen receptuur hun afzetgebieden bedienden. Door de jaren heen zijn veel van deze fabriekjes verdwenen of opgekocht door grotere fabrieken.

Abraham’s Mosterdmakerij daarentegen is blijven bestaan en wordt er tot op de dag van vandaag ambachtelijke mosterd geproduceerd. Dit gebeurt volgens traditioneel Groninger receptuur. Het is dan ook net alsof de tijd hier heeft stil gestaan. Inmiddels is het dan ook de enige echte locatie in Nederland waar ambachtelijk én biologisch mosterd gemaakt wordt. Biologisch houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van onbespoten gewassen.

Dit zorgt voor een smaakvol, puur en eerlijk product. Er wordt bovendien geen gebruik gemaakt van smaakversterkers, kleurstoffen en converseringsmiddelen. Meer weten over de productie van onze mosterd? De mosterdmakerij is vrij toegankelijk en open voor publiek! Wij laten graag aan u zien hoe wij mosterd maken.

Bij een rondleiding nemen we volledig de tijd om u van A tot Z over onze mosterd te vertellen. Aan de rechterkant vind u de reserveringsmodule, die u kunt gebruiken om een rondleiding te reserveren. Zonder reservering kunt u nog steeds de mosterdmakerij bekijken. Er staan overal informatiebordjes die u dan door de mosterdmakerij leiden. Op deze pagina kunt u verder ons assortiment bekijken, informatie lezen over mosterd en heerlijke recepten vinden. Zie daarvoor de tabjes aan de linkerkant.

Mail ons

Woensdag t/m za: 14.30u of voor groepen op aanvraag.