Gewijzigde openingstijden!

De periode waarin we onze deuren gesloten moesten houden voor gasten ligt gelukkig alweer een maandje achter ons. We zijn enorm blij u weer te mogen verwelkomen en kijken terug op een gezellige maand na de heropening.

Helaas heeft het noodlot opnieuw toegeslagen in de vorm van ziekte onder onze vaste medewerkers.  Na lang wikken en wegen, en met best een beetje pijn in ons hart hebben wij dan ook besloten onze openingstijden voor onbepaalde tijd te beperken, zodat we er volop voor u kunnen zijn op de momenten dat we wél open zijn. Globaal houdt dit in dat wij op doordeweekse avonden niet geopend zijn voor diner. Uiteraard maken we graag een uitzondering als u met een groep wilt reserveren op een doordeweekse avond. In overleg is er van alles mogelijk!

Tijdelijke reguliere openingstijden vanaf dinsdag 30 juni:

Di, woe, do: vanaf 11.00 uur tot ca. 17.00 uur voor koffie, lunch en borrel

Vrij, za, zo: vanaf 11.00 uur tot ca. 21.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner

Natuurlijk hopen we zo spoedig mogelijk weer op volle kracht te zijn zodat we de openingstijden weer kunnen verruimen. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via 0595-491600 of restaurant@abrahamsmosterdmakerij.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *