Mosterd na de Coronacrisis

Voor heel Nederland, of eigenlijk heel de wereld, is er een onzekere tijd aangebroken. Uiteraard is het ook voor Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant afwachten hoe alles zich verder zal ontwikkelen. Tegelijkertijd staan wij achter alle strenge maatregelen die nu getroffen worden, want de gezondheid van ons personeel, onze gasten en alle mensen om ons heen staat met stip op de eerste plaats.

Er is leven ná Corona!

De komende tijd zullen we dan ook aangrijpen om de focus te leggen op een positieve kijk op de toekomst en hopen met ons voltallige team weer aan de slag te kunnen zodra de Coronacrisis voorbij is. We hebben tal van leuke plannen en maken graag van de nood een deugd door de komende weken hard aan de slag te gaan om deze plannen verder te ontwikkelen! Uiteraard houden we daarbij sterk rekening met alle noodzakelijke maatregelen en staat de gezondheid van onze medewerkers en gezinnen voorop.

Hoe kunt u helpen?

Ondertussen zijn er in mum van tijd diverse acties opgestart om de horeca een hart onder de riem te steken. De website www.redderestaurants.nl is daar een voorbeeld van. Deze goedbedoelde acties lijken heel sympathiek en zijn dat in beginsel ook. Echter, daar waar marges in de horeca de afgelopen jaren door de – voor gasten vaak onzichtbare – commissies die geheven worden door boekingssites en aanbieders van diverse cadeaukaarten. Organisaties achter deze acties vragen nu een bijdrage te doen door alvast een tegoedbon te kopen waardoor restaurants hun cashflow enigszins op pijl kunnen houden. Hoewel zij een lagere commissie berekenen dan normaal, gaat nog steeds 15% van het bedrag dat u inlegt naar de betreffende organisatie, en komt dus – op een later moment – alsnog voor rekening van de restauranthouder. Een marge die ieder restaurant straks hard nodig zal hebben.

Onze vraag aan u: Mocht u een bijdrage willen leveren aan de toekomst van Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant, en daarmee aan de banen van onze medewerkers, dan zouden we u vriendelijk willen verzoeken uw cadeaukaart rechtstreeks bij ons aan te schaffen. Dat kan via onze webshop:
www.abrahamsmosterdmakerij.nl/product/cadeaukaart-abrahams-mosterdmakerij/.
Kunt of wilt u niet via de webshop bestellen? Stuur dan een mail naar restaurant@abrahamsmosterdmakerij.nl.

In plaats van de afdracht die anders ten goede zou komen aan diverse marketingorganisaties mag u – als blijk van dank voor uw steun – rekenen op een bedankje van onze kant. Dat kan op 3 manieren:

  • U ontvangt een leuke verrassing op het moment dat u wij u weer mogen verwelkomen om uw cadeaukaart te verzilveren.
  • U ontvangt 15% bovenop de waarde van de cadeaukaart die u bestelt. Ofwel: bestelt u een cadeaukaart t.w.v. 50 euro? Dan ontvangt u een kaart t.w.v. 57,50 euro.
  • Bij uw bestelling van een cadeaukaart t.w.v. minimaal 50 euro in onze webshop ontvangt u gratis een halsketting met mosterdzaadje: abrahamsmosterdmakerij.nl/product/halsketting-met-mosterdzaadje/ Vooral de symboliek achter de dit kettinkje past volgens ons goed bij deze moeilijke tijd.

Bestellen in onze webshop kan gewoon!

Naast het aanschaffen van een cadeaukaart die u op een later moment kunt besteden, kunt u ook helpen ons bedrijf draaiend te houden door een bestelling in onze webshop te plaatsen. Een leuke bijkomstigheid: mosterd is ook nog eens een zeer verantwoord product om te hamsteren, want het staat op de lijst met boodschappen met een antivirale werking! Doe er uw voordeel mee!

Namens het team van Abrahams Mosterdmakerij: We hopen u snel weer te mogen begroeten in goede gezondheid!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie