Openingstijden februari 2019

Een kleine update en toelichting op onze aangepaste openingstijden voor de komende weken:

Zoals u ook in de blog met het nieuwe maandmenu voor februari heeft kunnen lezen, hebben we de afgelopen periode te maken gehad met een aantal flinke uitdagingen qua bezetting in de maanden december en januari. Desondanks heeft zowel de keuken als de mosterdmakerij op volle toeren gedraaid, maar beseffen we ons wel dat het voorjaar en daarmee het drukke seizoen alweer in aantocht is. Om ervoor te zorgen dat we daar op alle fronten straks helemaal klaar voor zijn hebben we even tijd nodig om a) het huidige team helemaal klaar te stomen en b) invulling te geven aan eventuele ‘gaten’ in de bezetting. Daarnaast moeten de nodige kluswerkzaamheden uitgevoerd/ingepland worden en de nieuwe zomerkaart moet worden voorbereid. We zijn daarom van zondag 10 februari tot en met woensdag 13 februari gesloten, om vanaf donderdag 14 februari weer voor u klaar te staan met o.a. een culinaire Valentijns proeverij!

Daaropvolgend zijn we in de voorjaarsvakantie (alle regio’s) op woensdagmiddag geopend voor lunch, en van donderdag t/m zondag voor lunch en diner. Hieronder zetten we het nog even duidelijk op een rijtje:

Aangepaste openingstijden Valentijnsdag / voorjaarsvakantie:

Zondag 10 februari t/m woensdag 13 februari:
GESLOTEN

Donderdag 14 en vrijdag 15 februari:
geopend voor diner vanaf 17:00 uur

Zaterdag 16 en zondag 17 februari:
geopend voor lunch en diner vanaf 12:00 uur

Maandag 18 en dinsdag 19 februari:
GESLOTEN

Woensdag 20 februari:
geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Donderdag 21 t/m zondag 24 februari:
geopend voor lunch en diner vanaf 12:00 uur

Maandag 25 en dinsdag 26 februari:
GESLOTEN

Woensdag 27 februari:
geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Donderdag 28 februari t/m zondag 3 maart:
geopend voor lunch en diner vanaf 12:00 uur

Bekijk hier het maandmenu van februari!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord