Na een heftige afloop van het oude jaar en een onstuimig begin van het nieuwe jaar is het weer tijd voor een nieuw maandmenu. Wellicht heeft u als trouwe gast het vaste gezicht in onze keuken de afgelopen tijd al gemist. Martin zit namelijk sinds half december opgezadeld met – waarschijnlijk – een hernia. Onze stand-in kok Sten runt sindsdien de keuken. U weet wellicht ook dat hij eveneens mosterdmaker is, en dat zijn eigenlijk twee fulltime functies, waardoor het behoorlijk aanpoten was om alle ballen hoog te houden. Er zijn daardoor helaas een aantal dingen naar de achtergrond verdwenen, waaronder een nieuw maandmenu in de maand januari. Onze excuses en dank voor uw begrip!

Voor februari hebben we een verrassend menu samengesteld (een foto volgt zsm):

Na een kleine portie mosterdsoep als amuse beginnen we het menu met een salade met stoofpeer met geitenkaas, walnoten en honing. Werkelijk een heerlijke combinatie!

Als hoofdgerecht gaan we deze keer op een iets exotischere tour met een kip-groentecurry in een papadum. “Een wat?” zult u wellicht denken… Een papadum is een Indiase tortilla gemaakt van linzenmeel die qua smaak een beetje met kroepoek te vergelijken is. Door de papadums te bakken of frituren wordt het een dun krokant kommetje, waar de kip-groentecurry in geserveerd wordt. Al met al zeker het proberen waard! En… zonder kip is dit gerecht ook geschikt voor vegetariërs en zelfs veganisten!

Tenslotte sluiten we het menu spectaculair af met een Grand Dessert, ofwel een proeverij van kleine nagerechten met een kleine verrassing van Abraham 😉

Naast dit maandmenu hebben we in het Valentijns weekend, van donderdag 14 t/m zondag 16 februari, ook een 4-gangen Valentijns proeverij voor u in petto. Want liefde gaat nu eenmaal nog steeds door de maag! Samen genieten van verschillende kleine gerechtjes met als klap op de vuurpijl een chocoladefondue als nagerecht. De prijs voor dit proeverij-menu is € 29,50 per persoon. Natuurlijk hoeft u niet beslist een cupido aan de haak te slaan om van dit menu te komen genieten. U mag ook komen proosten op de liefde met uw broer, oma, buurvrouw, of wie dan ook. Het menu wordt echter wel per 2 personen geserveerd. Het is dus niet mogelijk dat u voor de Valentijnsproeverij kiest, en uw tafelgenoot à la carte.

Graag zien wij uw reservering in de maand februari graag tegemoet! Bekijk hier onze (aangepaste) openingstijden.