Maandmenu mei

Deze maand niet alleen een nieuw maandmenu, maar een hele nieuwe menukaart! Alhoewel, veel vertrouwde gerechten waarvoor u nog eens bij ons terugkomt – zoals de ossenhaaspuntjes en de spareribs – staan nog steeds op de kaart. Terug van weg geweest zijn de zalmfilet en het groente-notentaartje, maar dan net even in een ander jasje. Om alle hoofdgerechten te bekijken klik hier. Lunch-, voor- en nagerechten vindt u onder de verschillende tabs op deze pagina.

Naast onze reguliere menukaart met overheerlijke klassiekers, waar in veel gevallen Abrahams mosterd op subtiele wijze is verwerkt, hebben wij een maandelijks wisselend driegangen menu met amuse voor € 27,50 per persoon. Omdat Abraham vindt dat mosterdsoep écht niet mag ontbreken aan een diner bij Abrahams Mosterdmakerij, is de amuse traditiegetrouw een glaasje mosterdsoep. Een mooie ‘proefportie’, waardoor er nog voldoende ruimte is voor de rest van het menu. In de maand mei is dat:

  • Salade van kip, brie, tomaat en pesto met honing-mosterd dressing

    Keuze uit:

  • Mixed grill van gildehoen, varkenshaas en spareribs
  • Gebakken mosselen met champignon, paprika, ui en cocktailsaus
  • Citroen sorbetijs met kletskop kruimels en karamelsaus

Loopt u het water ook al in de mond bij het lezen van bovenstaand menu? Reserveer snel een tafel! De agenda is op sommige dagen deze maand al erg vol, dus wees er snel bij.

Tot slot nog even onze openingstijden op een rijtje:

Reguliere openingstijden vanaf 1 mei:
Maandag: gesloten
Dinsdag en woensdag: 12.00 – 18.00 uur
Donderdag t/m zondag: 10.00 – 20.00 uur

Sluitingstijden zijn indicatief. Afhankelijk van verschillende factoren zoals het weer, vakanties en groepsreserveringen kan het erg rustig of juist druk zijn in het restaurant. Reserveren wordt daarom erg op prijs gesteld, vooral als u om of na 19.00 uur wilt aanschuiven voor diner. De keuken en de bediening houdt dan nog rekening met uw komst en dat voorkomt teleurstelling. We sluiten uiteraard pas als de laatste gasten helemaal uitgetafeld zijn!

Hemelvaartsdag (10 mei):
Vanaf 9.00 uur tot circa 19.00 uur geopend
Let op: op Hemelvaartsdag vindt traditiegetrouw de Hemelvaartsmarkt plaats in Eenrum. Deze markt trekt tienduizenden bezoekers en het dorp is deze dag vanaf 8.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Parkeren kan alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. De parkeerplaats van Abrahams Mosterdmakerij is niet toegankelijk. In het restaurant en op het terras reilt en zeilt het allemaal ook nét even anders deze dag. Zo vragen we u bijvoorbeeld uw bestelling direct af te rekenen en werken we met een beperkte kaart. Op het Molenplein is dit jaar een gezellige hobby- en boekenmarkt georganiseerd door Molen de Lelie.

Ondanks deze drukte is het terras en/of restaurant van Abrahams Mosterdmakerij toch een relatief rustige plek vergeleken met de rest van het dorp. De perfecte afsluiter van een rondje over de markt! Of een tussenstop natuurlijk, zodat u daarna weer vol energie verder kunt! ‘s Avonds na 18.00 uur worden op het terras en in het restaurant enkel nog dranken geserveerd in combinatie met onze (beperkte) Hemelvaart dinerkaart. Is al die drukte helemaal niets voor u? Dan is ons welgemeende advies om ons op een andere dag te bezoeken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord