Maandmenu maart

Met het einde van de winter in zicht kunnen we tóch nog even een rondje schaatsen op natuurijs. Terwijl u op de ijzers staat worden er bij ons in de keuken weer lekkere gerechten voorbereid zodat u zo van de ijsbaan bij ons in het restaurant kunt aanschuiven!

Een zuidelijk tintje om de laatste kou te trotseren

Het menu van de maand begint – na een amuse van mosterdsoep – met een Mediterrane salade van geroosterde groenten, waarmee u zich alvast in zuidelijke, warmere oorden waant.

Vervolgens bestaat de keuze uit een vlees- of visgerecht. Kiest u voor vis, dan serveren we deze maand roodbaarsfilet gegratineerd met roomkaas en tomaat. Voor de vleesliefhebbers staat er Gildehoen met rode portsaus op het menu.

Het menu wordt afgesloten met een klassieke ‘Coupe Poire Hélène’. Zoals de mooie Franse naam al doet vermoeden bestaat dit nagerecht uit gepocheerde peer met chocoladesaus en vanille-ijs.

Heeft u al zin gekregen in dit heerlijke menu? Vergeet dan niet om in de maand maart een tafel te reserveren in ons restaurant!

Het maandmenu van maart serveren wij tot en met maandag 2 april (2e Paasdag). In het hele Paasweekend, van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april kunt u een extra uitgebreide variant van het menu van de maand maart bestellen met 2 extra gangen. Het 5-gangen Paasmenu kost € 34,50 p.p. en wordt in een latere blog verder toegelicht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord