Mosterdmakerij

De provincie Groningen is van oudsher een gebied waar menig kruidenier zelf zijn producten maakte, als voorbeeld Groninger Mosterd. Deze huisvlijt groeide uit tot kleine fabriekjes met elk hun eigen naam, recept en afzetgebied. Door de opkomst van de grote industrie verdwenen deze fabriekjes omdat ze niet meer rendabel waren of werden ze door de grote fabrieken opgekocht.

Abrahams Mosterdmakerij is echter blijven bestaan en het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan.

Abrahams mosterd wordt namelijk ambachtelijk en tevens biologisch bereid volgens traditioneel Groninger receptuur. Abrahams Mosterdmakerij is daarmee de enige écht ambachtelijke en biologische mosterdmakerij in Nederland.

Biologisch betekent onder meer onbespoten gewassen en dus meer smaak en een nog puurder en eerlijker product. Ambachtelijke producten (anders dan procesmatige producten) dragen zweet en liefde in zich van de ambachtsman. Bovendien wordt onze mosterd bereid zonder smaakversterkers, kleurstoffen en/of conserveringsmiddelen. Puur en (h)eerlijk dus!

Kortom: Abrahams mosterd = de lekkerste mosterd