Contact & info

Adres:

Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant
Molenstraat 5
9967 SL Eenrum

Openingstijden restaurant en mosterdmakerij:

Buiten schoolvakanties:
Maandag en dinsdag: gesloten 
Woensdag, donderdag en vrijdag: 11.00 tot 18.00 uur (kleine kaart gebak, lunch en borrelhap) 
Zaterdag en zondag: vanaf 11.00 uur tot ca. 21.00 uur (uitgebreide lunch- en dinerkaart)

Let op: u kunt doordeweeks alleen à la carte dineren op reservering (voor groepen, in overleg vanaf ca. 6 personen).
Grotere groepen kunnen kiezen uit één van onze buffetten, voor kleinere groepen hebben we diverse keuzemenu's samengesteld. 

Tijdens schoolvakanties:
Maandag: gesloten 
Dinsdag en woensdag: 12.00 tot 17.00 uur 
Donderdag t/m zondag: vanaf 11.00 uur voor lunch en diner 

Groepen kunnen ook buiten onze reguliere openingstijden reserveren! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Reserveren?
Een tafel in ons restaurant kunt u hiernaast online reserveren (bellen of e-mailen mag uiteraard ook). Voor het reserveren van overige (groeps)arrangementen raden wij aan een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0595-491600. U kunt in dit geval ook het formulier hiernaast gebruiken als aanvraagformulier, wij nemen dan contact met u op. 

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst, zeker als u met een grote groep komt. Wij rekenen dan op uw komst en zorgen dat u snel aan tafel kunt, dat er rekening is gehouden met speciale wensen, etc. 

Rondleiding mosterdmakerij
Een rondleiding in de mosterdmakerij op een door u gewenst tijdstip is mogelijk op reservering voor groepen vanaf ca. 10 personen. Bent u met minder personen? Iedere woensdag en zaterdag om 14.30 uur is er een rondleiding in de mosterdmakerij waar iedereen zich bij kan aansluiten. De kosten zijn € 2,50 p.p.

Het reserveringsformulier hiernaast is bedoeld voor het reserveren van een tafel in het restaurant. U kunt hier uiteraard wel als notitie bij vermelden dat u graag een rondleiding zou willen, wij nemen dan contact met u op of dat op dat moment mogelijk is. Tijdens openingstijden van het restaurant kunt u altijd de fabriek binnen lopen om zelf rond te kijken. Veel leuke weetjes vindt u ook op de witte informatiebordjes die wij voor u geplaatst hebben.