Contact & info

Adres:

Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant
Molenstraat 5
9967 SL Eenrum

Openingstijden restaurant en mosterdmakerij:

Winterperiode (medio september - medio april):
Maandag en dinsdag: gesloten 
Woensdag, donderdag en vrijdag: 11.00 tot 18.00 uur (kleine kaart gebak, lunch en borrelhap) 
Zaterdag en zondag: vanaf 11.00 uur tot ca. 21.00 uur (uitgebreide lunch- en dinerkaart)

Let op: u kunt doordeweeks alleen à la carte dineren op reservering. Bel gerust even met de bediening om te overleggen, ook als u maar met een klein gezelschap bent.
Grotere groepen kunnen kiezen uit één van onze buffetten, voor kleinere groepen hebben we diverse keuzemenu's samengesteld. 

Groepen kunnen in overleg ook buiten onze reguliere openingstijden reserveren! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Reserveren?
Een tafel in ons restaurant kunt u hiernaast online reserveren (bellen of e-mailen mag uiteraard ook). Voor het reserveren van overige (groeps)arrangementen raden wij aan een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0595-491600. U kunt in dit geval ook het formulier hiernaast gebruiken als aanvraagformulier, wij nemen dan contact met u op. 

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst, zeker als u met een grote groep komt. Wij rekenen dan op uw komst en zorgen dat u snel aan tafel kunt, dat er rekening is gehouden met speciale wensen, etc. 

Rondleiding mosterdmakerij
Een rondleiding in de mosterdmakerij op een door u gewenst tijdstip is mogelijk op reservering voor groepen vanaf 8 personen. Bent u met minder personen? Iedere woensdag en zaterdag om 14.30 uur is er een rondleiding in de mosterdmakerij waar iedereen zich bij kan aansluiten. De kosten zijn € 2,50 p.p.

Het reserveringsformulier hiernaast is bedoeld voor het reserveren van een tafel in het restaurant. U kunt hier uiteraard wel als notitie bij vermelden dat u graag een rondleiding zou willen, wij nemen dan contact met u op of dat op dat moment mogelijk is. Tijdens openingstijden van het restaurant kunt u altijd de fabriek binnen lopen om zelf rond te kijken. Veel leuke weetjes vindt u ook op de witte informatiebordjes die wij voor u geplaatst hebben.