Abraham / Sara diner

Heeft u Abraham of Sara gezien? Gefeliciteerd!

Om dit te vieren bent u op of 'rondom' uw verjaardag van harte welkom voor een 3-gangen verrassingsdiner bij Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant. Het menu bestaat uit soep vooraf, een hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch) en een ijsgerecht na. U mag het beschouwen als een verjaardagscadeau, want u eet helemaal gratis! De enige voorwaarde die wij hier aan stellen is dat u minimaal 1 betalende volwassene meeneemt. Al uw familie en vrienden meenemen mag natuurlijk ook! Wilt u liever à la carte dineren en helemaal zelf uw menu samenstellen? Dat kan! U betaalt dan slechts € 10,00 voor het diner, wat u ook kiest van de kaart. Drankjes zijn niet inbegrepen.

LET OP: Een Abraham of Sara diner is bedoeld als een ware belevenis rondom uw 50e verjaardag. U kunt een Abraham of Sara diner reserveren op zaterdagavond. Bij voorkeur 1 week (maar minimaal 48 uur) van tevoren reserveren, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en zorgen dat u oprecht kunt zeggen Abraham (of Sara) gezien te hebben. Komt u met een groep vanaf 8 personen? Dan kunt u in overleg ook een Abraham/Sara diner reserveren op een door u gewenste avond.

Wilt u een Abraham of Sara diner(bon) cadeau geven?

cadeaukaart

Een Abraham of Sara bon kost helemaal niets. Vaak wordt de bon gegeven in combinatie met een pot Abraham's mosterd, een leuk cadeaupakket (die wij in overleg graag voor u samenstellen) en/of een cadeaukaart van Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant waar wij ieder willekeurig bedrag op kunnen zetten.

Met deze cadeaukaart kunnen bijvoorbeeld de drankjes tijdens het (gratis) diner worden afgerekend en/of het diner van de rest van het gezelschap. Het tegoed op de pas kan ook besteedt worden aan mosterd of artikelen uit het snoep- en cadeauwinkeltje. De waarde bepaalt u helemaal zelf!