VrijJazzie lunchconcert

VrijJazzie luncht met Abraham

Alweer ruim twee jaar geleden speelde VrijJazzie bij Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant in Eenrum. De luisteraars konden tijdens ons optreden niet alleen van de muziek maar ook van koffie met lekkers of een lunch genieten.

Intussen hebben we er zelf al weer meerdere keren gegeten; de laatste keer mochten we de culinaire kunsten van de nieuwe kok Jan proeven en dat was een aanrader!

Des te meer verheugen we ons op ons optreden op zondag 27 oktober, inderdaad de laatste zondag van de herfstvakantie. Deze keer zal het een lunchconcert zijn, wat betekent dat er tijdens ons optreden geluncht kan worden. Dit kan van de reguliere lunchkaart, maar u kunt ook (aantrekkelijk en voordelig) een uitgebreide lunchproeverij bestellen. Reserveren voor de lunch wordt erg op prijs gesteld, maar mocht u spontaan besluiten te willen lunchen dan kan dat ook. En een lunch is niet verplicht….

Ons optreden is van 13-15 uur en vrij toegankelijk! We zijn bezig om een mooi en sfeervol programma voor te bereiden. Wendy, Sten en de rest van Abrahams Mosterdmakerij verheugen zich al op jullie komst! En wij natuurlijk ook!

Dus: graag tot ziens op zondag 27 oktober!

Voor laatste updates en nieuwtjes over onze band kun je ook kijken op www.vrijjazzie.nl en op Facebook.

Namens de hele band, Ingrid van der Meulen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord