Maandmenu april

Vanaf april staat er een nieuw gezicht achter het fornuis in de keuken van Abrahams Mosterdmakerij. Hoewel Sten zich de afgelopen maanden weer heeft ontpopt als een ware keukenprins, draagt hij het stokje graag over aan Bennie. We zullen hem binnenkort nog even uitgebreider aan u voorstellen, maar hij heeft voor de maand april alvast een heerlijk maandmenu samengesteld.

Na een kleine portie van onze welbekende mosterdsoep beginnen we met een typisch Gronings voorgerecht: ‘Aaierbaaln’! Een mini variant gemaakt van kwarteleieren. Naar onze bescheiden mening zijn ze nóg lekkerder dan hun grote broers gemaakt van kippeneieren. Ze worden geserveerd in een warm nestje van salade met gefrituurde… eiermie!

Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn om in de maand april bij ons te komen eten, niet getreurd, want we zijn zelf zó enthousiast over dit gerecht, dat we nu alvast beloven dat deze lokale lekkernij na deze maand standaard op de menukaart blijft staan!

Het hoofdgerecht is deze maand gevulde kipfilet. De vulling bestaat uit een farce van kip met roomkaas en truffel. Een heerlijk romig kipgerecht, geserveerd met een crème van pastinaak en zoete aardappel.

We sluiten het menu af met fruit spring rolls. Een friszoete variant van de alom bekende loempia, maar dan gevuld met (lente)fruit. Een sausje van honing en citroen, en een bol vanille-ijs maken dit gerecht helemaal af!

Mogen we alvast een tafel voor u reserveren? Dat kan uiteraard ook tijdens beide Paasdagen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord